Noresdagen 2017

Geilo 3. — 4. april

Noresdagen er årets høydepunkt i Nores, hvor alle leverandører og medlemmer samles. Over 450 personer var samlet på Geilo for et fullspekket program med foredrag, medlemsforum, leverandørmesse og festmiddag med prisutdelinger.

Mandag satte vi i gang konkurranseinstinktet med Nores downhill på Vestlia. Det ble hjemmeseier til Roger Espeli, direktør for Vestlia Resort. Deretter møttes vi til Get together på Bardøla Høyfjellshotell.

Tirsdag startet med årsmøte i Nores, medlemsforum, inspirerende foredrag og en stor leverandørmesse. Festmiddagen på Vestlia Resort ble en fantastisk avslutning med prisutdelinger og magisk konsert med Sivert Høyem.

Nores gratulerer årets prisvinnere og takker dem for jobben de har lagt ned i løpet av året.

«Å vinne Årets leverandør i Nores er en fantastisk anerkjennelse for den jobben vi har lagt ned mot Nores sine medlemmer. Jeg vil også trekke frem den gode dialogen vi har med grossistene, uten den hadde vi ikke hatt så god leveringsgrad til Nores, noe som igjen hadde gjort det vanskelig å vinne denne prisen. Vi er utrolig stolte av å vinne denne prisen»

Stein-Erik Treverket
Sales Director i Solera Uteliv

Solera Uteliv

Årets Leverandør 2016

Kåringen av årets leverandør er basert på en medlemsundersøkelse blant Nores medlemmer, og om vinneren sier de: «Årets prisvinner har et stort og komplett sortiment og fremheves som fantastiske på kundeoppfølging». Videre sier de at deres representanter alltid stiller opp og har meget god kunnskap som de gjerne deler med kundene. Solera leverer høy kvalitet og har flotte representanter i alle områder.

Røros Hotell

Årets Medlem 2016

Årets medlem har gjennom flere år vist et stort engasjement og vært involvert i Nores’ virksomhet på forskjellige måter. Alle avdelingslederne viser en høy grad av lojalitet til Nores’ avtaler, og har gjort nødvendige tilpasninger i forbindelse med leverandørbytter i løpet av året. De har deltatt på flere av Nores’ arrangementer og holder seg oppdatert på det som skjer. De er med sin beliggenhet nødt til å planlegge sine innkjøp godt, og er flinke til å koordinere avdelingene slik at de får utnyttet avtalene optimalt.

Jimmy’s Restaurant Porsgrunn

Årets Buy at Nores medlem 2016

Årets Buy at Nores medlem gjør imponerende 90% av sine innkjøp via Buy at Nores.  De benytter portalen til varekjøp i alle kategorier, og har hatt en stor økning i 2016.  Vinneren viser at det er mulig for både store og små medlemmer å utnytte Buy at Nores til å gjøre effektive innkjøp.

Engrosfrukt

Årets Beste Stand 2017

Nytt i år er kåring av messens beste stand. Medlemmene stemte frem den beste standen blant de 70 leverandørene via arrangmentsappen for Noresdagen. Engrosfrukt er også leverandør for Nores i Sverige, og også under Noresmessen i Stockholm vant de prisen for beste stand, dermed viser de at de virkelig har lagt seg i selen i år for å vise Noresmedlemmene hva de har å by på.