Noresdagen
Røros

2019

Noresdagen Norge 2019 fant sted på Røros 8. — 9. april og over 450 personer fra våre medlemmer og leverandører var samlet.

Vi startet med en aktivitet for å få opp konkurranseinstinktet i gjengen, og det blir det virkelig under Noresmesterskapet i spark!

Så fulgte den offisielle åpningen med konsert i Røros kirke og Get Together på Bergstadens Hotel.

Tirsdag startet vi med Nores årsmøte, medlemsforum og foredrag på Verket Røros hvor tema var bærekraft samt mat og drikketrender.

En viktig del av Noresdagen er faglig påfyll, og i år var det bærekraft som var hovedtema. I tillegg ble vi inspirert av foredraget «Mattrender – hva skjer de neste årene?».

«KuttMatsvinn2020»
Nores er en del av prosjektet Kuttmatsvinn2020. Under Noresdagen fortalte Erik Vold i Matvett om hvordan forebygging av matsvinn gir trippel gevinst. Økt lønnsomhet for bedriften, redusert belastning på klima og et tryggere matfat for en økende befolkning.

«Mattrender – hva skjer de neste årene?»
Det snakkes mye om mattrender og interessen rundt nye matopplevelser er sterkt voksende. Men er vi i Norge flinke til å ta til oss nyheter, nye smaksopplevelser og konsepter? Jonas Werner Andersen, Kategorisjef Norgesgruppen ASAga oss et innblikk i internasjonale mat og restauranttrender og om trendene har funnet veien til Norge.

«Skodd for godt vertskap»
Røros er en sterk merkevare og har en stolt og lang historie som verdensarvsted og turistdestinasjon. Tove R. Martens, Reiselivssjef Destinasjon Røros fortalte oss om hvordan de har jobbet med bærekraft siden de i 2010 ble valgt som pilot i det nasjonale bærekraftsprosjektet. Samarbeid og involvering står sentralt når de skal remerkes i 2019 for å beholde Innovasjon Norges sitt merke som et «bærekraftig reisemål». Spennende å høre hvilke strategier og tiltak som ligger bak en bærekraftig destinasjon, og hvordan de skaper resultater gjennom samhandling mellom mennesker og bedrifter.

Noresmessen

Noresmessen er en unik mulighet til å knytte nærmere kontakt med både medlemmer og leverandører. Under messen fikk medlemmene treffe rundt 65 leverandører fra de ulike kategoriene, og leverandørene våre virkelig lagt seg i selen og lagd så mange flotte stander. Nyheter, inspirasjon, nettverksbygging og gode samtaler er noen av nøkkelordene for at dette ble en så flott dag. Tusen takk til våre leverandører!

Festmiddagen

Vi avsluttet Noresdagen med en festmiddag på Røros Hotel. Under kvelden hadde vi prisutdeling av Årets medlem, Årets leverandør, Årets Buy at Nores medlem og ikke minst Beste stand på messen. Festmiddagen ble avrundet med en minikonsert med Aurora.

Årets beste stand

På årets messe under Noresdagen hadde leverandørene våre virkelig lagt seg i selen og lagd så mange flotte stander!
Via Noresdagens app kunne medlemmene stemme på hvilken stand de syns var aller best, både i forhold til utseende, produktutvalg, service og imøtekommenhet på stand. Vinneren ble samarbeidsstanden med Egge Gård , 2080.noEngrosfrukt AS og Villa Import As. Gratulerer så mye!

De to andre nominerte var Rørosmat og Solera Beverage Group & Nortura PROFF, gratulerer og flott jobbet!

Årets leverandør 2018
Engrosfrukt AS
Vi gratulerer så mye, og takker for den gode jobben dere har gjort for medlemmene våre! Det er medlemmene som stemmer frem Årets leverandør gjennom en medlemsundersøkelse, og om vinneren sier de:

Årets prisvinner oppleves av Nores medlemmer som meget serviceorientert, raske til å løse utfordringer, leverer i forhold til det som er avtalt og håndterer spørsmål raskt og effektivt. Årets leverandør blir også rost for å være opptatt av å kutte svinn og å tenke bærekraftig. God og personlig oppfølging er en av tingene som settes stor pris på i alle ledd hos Engrosfrukt.

De andre nominerte var Vinhuset og Servicegrossistene. Gratulerer!

Årets Buy at Nores medlem

Prisen Årets Buy at Nores medlem gikk i år til Bergstadens Hotel.
Prisen fikk de på bakgrunn av at de bruker Buy at Nores aktivt i sin hverdag og gjør en svært høy andel av sine innkjøp via portal. De har benyttet portalen aktivt fra starten av sitt medlemskap i Nores og er et flott eksempel på at Buy at Nores er et godt verktøy for innkjøpsstruktur.

De to andre nominerte var Madam Reiersen og Lian Restaurant, vi gratulerer!

Årets medlem

Vestlia Resort ble Årets medlem 2018! Gratulerer så mye!

Vestlia har i flere år hatt stort fokus på kvalitet til riktig pris. Med sin lojalitet til avtalene, sitt sterke engasjement og fokus på å optimalisere bruken av Buy at Nores i alle avdelinger er de en meget verdig vinner av prisen Årets medlem.

Roger Espeli, direktør på Vestlia Resort sier dette om å ha blitt Årets medlem:

Vi er kjent med at Nores nå har over 1000 medlemmer! Og etter å ha vært nominert i fjor ble vi nå utnevnt til å vinne den prestisjetunge «Årets medlem». Det er flott og blir lagt betydelig merke til i bransjen – blant kolleger, leverandører og også kunder og potensielle kunder. Dette gavner hele Geilo og vår gruppe spesielt.
Vi TAKKER;
– For utnevnelsen og verdsettelsen. I skarp konkurranse med særs mange andre utrolig dyktige medlemsbedrifter.
– Alle i laget. Det er ledere i hver avdeling som går foran og skaper fremgang. Tusen takk til alle ledere og medarbeidere på Vestlia Resort.

Gratulerer også til de andre nominerte- Vaaghals og Molde Fjordstuer !