4cl Bulleit Bourbon
1cl Whisky med kraftig røykaroma
4cl Limejuice
2cl Sukkerlake
Agurk (ca. på størrelsen med en lime)
Mynte (ca. 10 blader)
Eggehvite av et halvt egg
Begynn med å rense glasset med en barskje akevitt. Akevitten kan ligge i glasset mens du lager drinken. Bland alle de andre ingrediensene i ett røreglass og tilsett is. Rør dette godt. Sirkle akevitten i glasset og hell så ut resten. Siles over i glasset med en fin sil. Ha i en bit av sitronskall.
3cl Zacapa
1cl Carpano
1cl Dolin Blanc
0,5cl Grand Marnier
1cl Portvin
1/8 Grapefrukt
Ta 1/8 grapefrukt og trykk den mot bunnen av et rockglass med frukten vendt opp og fyll med store isbiter. Bland alle ingredienser foruten portvin i en shaker med is og vend forsiktig fram og tilbake tre til fem ganger. Sil vesken over i glasset og tilsett portvin tilslutt.
4cl Laphroig Quartercask
1ts Timian
¼ts Sort pepper (knust)
1ts Friskpresset sitronsaft
1cl Honning
Innholdet blandes og varmes opp over varmt vann i en shaker. Tenn så på innholdet i shaker og hell fra shaker til shaker og tilbake 3–4 ganger. Sil så over i ett oppvarmet tulipanglass med en fin sil. Serveres over ett glass med varmt vann for å holde på varmen, sammen med en timiankvist i glasset.
4cl Captain Morgan Rom
2cl sukkerlake
6cl Mangopure
Mynte
1 Lime
1 Rød chili
Muddle mynte & lime. Tilsett sukkerlake, pure og en halv chili. Topp med knust is og rør om kraftig.
4cl Captain Morgan
2cl sukkerlake
3 stk jordbær
3 stk physalis
1 stk egg
3cl lime
1cl honning
3 stk bringebær
4-5 basilikumblader
Bland alle ingrediensene i en shaker og muddle de godt sammen. Shake det så godt uten is. Egget gjør da at du oppnår luft og skum i drinken. Shake det så enda en gang, denne gangen tilsett is. Innholdet siles med en fin sil i ett høyt Hurricane glass. Ha is i glasset etter at du har silt over innholdet. Pynt med jordbær, bringebær og physalis.
4cl Zacapa Rom
3cl Limejuice
2cl Sukkerlake
6cl Pasjonsfruktpure
1 Eggehvite
Ha alle ingredienser i en shaker, rist kraftig uten is. Tilsett is (shaker skal være full) før man igjen rister kraftig. Sil drinken i et vinglass.